Scan & Herken

Facturen controleren en boeken

Je hebt bonnen of facturen geupload, doorgestuurd via e-mail of ingescand met de mobiele app. Nu is het tijd om ze in te boeken. Je kunt dat uiteraard direct doen, maar je kunt de facturen natuurlijk ook eerst controleren en ze daarna inboeken. Daar bieden we uitgebreide mogelijkheden voor! Met onze geavanceerde interface is facturen […]

Facturen voorbereiden

Het voorbereiden van facturen is een belangrijke stap in het proces van factuurverwerking. Lang niet alle geüploade facturen en bonnen zijn namelijk direct geschikt om herkend te worden. Met deze voorbereidingsstap bespaar je veel tijd, omdat je facturen sneller kunt uploaden of meerdere bonnen in één keer kunt fotograferen. Het proces van facturen voorbereiden ziet […]

Instellingen voor Scan & Herken

Voordat je start met Scan & Herken voor jouw klant(en),  is het belangrijk dat er een aantal instellingen worden doorlopen. Zo begin je meteen goed! In onderstaande video zie je precies hoe je dit doet: