Hoe bepaal ik de verschillende tarieven per medewerker?

Ga naar Instellingen > Werkzaamheden > Categorieën & Tarieven kun je bij het tabblad Medewerkers aangeven wat het uurtarief is per medewerker. Je kunt daar zowel een algemeen uurtarief invullen als de tarieven voor de medewerker per categorie. Ook kun je aangeven wat de zogenaamde ‘buitenbundel-tarieven’ zijn, als het gaat om uren die bij een abonnement horen. Klik op het menu-icoon achter de naam van een medewerker en kies voor Wijzigen.

Zie ook: Uurtarieven: Per medewerker, prioriteiten, tariefselectie, marge